Pene la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr pene
  • 300-400 gr sunca York
  • 2 tuburi crema de unt cu smantana
  • cascaval razuit
  • 300 gr smantana
  • sare , piper
  • 3 linguri rama

Mod de preparare

Sunca o taiem mai marunt si o calim pe cele 2 linguri rama. Punem tuburile de creme de unt si dam un clocot, adaugam si smantana si apoi codimentam totul cu sare si piper.

Penele le punem la fiert in apa cu sare timp de 8 minute.

Intr-un vas uns cu rama asezam un rand de pene, sos , cascaval razuit, si iar pene . Inchidem cu un rand de pene peste care punem cascaval razuit si smantana si dam totul la cuptor ptr. cca 20 minute.

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Saratele cu telemea

Bunatati pentru colindatori Cand vine vorba de saratele, nu dau deloc inapoi. Desi eu nu mananc branzeturi, in saratele...

Saratele cu telemea
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata