Pastele Betivului

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g Paste Barilla
  • 100 g costita
  • 50 g ceapa rosie
  • 50 g morcov
  • 2-3 fire rozmarin
  • ulei masline
  • parmezan (branza rasa de paste)
  • sare,

Mod de preparare

Punem pastele la fiert le lasam sa fiarba timp de 8 minute (in cazul pastelor pe care le folosesc). Se adauga sare in apa in care se fierb pastele. Se taie ceapa si morcovul rodele si costita taiata cubulete. Punem in o alta tigaie 3-4 linguri de ulei de masline, o lasam la incins si apoi adaugam cele mentionate mai sus, ceapa, morcovul, costita si cateva fire de rozmarin.

Dupa fieberea pastelor se scurge de apa si se la 5-6 minute sa se raceasca un pic. Dupa ce se racesc se adauga pastele in tigaia cu prajeli ... peste ceapa, rozmarin, morcov, costita. Se amesteca pana cand toate pastele au o urma de ulei de masline pe ele.

Se pune in farfurii dupa care se adauga parmezanul (ras) peste compozitie.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...