Punem pastele la fiert le lasam sa fiarba timp de 8 minute (in cazul pastelor pe care le folosesc). Se adauga sare in apa in care se fierb pastele. Se taie ceapa si morcovul rodele si costita taiata cubulete. Punem in o alta tigaie 3-4 linguri de ulei de masline, o lasam la incins si apoi adaugam cele mentionate mai sus, ceapa, morcovul, costita si cateva fire de rozmarin.
Dupa fieberea pastelor se scurge de apa si se la 5-6 minute sa se raceasca un pic. Dupa ce se racesc se adauga pastele in tigaia cu prajeli ... peste ceapa, rozmarin, morcov, costita. Se amesteca pana cand toate pastele au o urma de ulei de masline pe ele.
Se pune in farfurii dupa care se adauga parmezanul (ras) peste compozitie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.