Paste Fusilli cu Zucchine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g paste fusilli
  • -5 linguri ulei de masline
  • -1 zucchina
  • -1 ceapa
  • -1 tija de sedano
  • -1 morcov
  • -250g pancetta afumata/sunculita
  • -formaggio
  • -sare
  • -piper
  • -2 foi de dafin

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, dupa care se adauga ceapa, taiata marunt. Se lasa la prajit pt 1 minut, dupa care se adauga pancetta. Se lasa la calit pt 2-3 minute, dupa care se adauga, zucchina taiata cubulete.

Dupa 1 minut se adauga morcovul taiat. Iar la sfarsit, adaugam tija de sedano, taiata marunt. Adaugam apa cat sa le cuprinda, potrivim de sare, piper si punem foile de dafin. Lasam la fiert pana cand scade apa, iar legumele sunt moi.

Pastele fusilli le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand sunt fierte le punem peste legume. Cand amestecam pastele cu legumele, acestea din urma, trebuiesc sa fie moi, iar apa sa fii secat, ramanand in urma putin sos, care e de altfel si foarte gustos.

Cand le servim, punem din abundenta formaggio.
Pofta mare!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de castane si crema de ciocolata alba

Nu mai facusem de mult un tort si am zis ca ar fi momentul. M-am tot gandit cu ce sa-l umplu si m-am oprit la aceste doua...

Tort cu crema de castane si crema de ciocolata alba
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj