Paste cu sparanghel

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 portii :
  • 180 gr paste
  • circa 10-12 fire sparanghel
  • 50 gr branza cremoasa tip Philadelphia , simpla sau cu ierburi aromatice
  • 2 linguri ulei masline
  • ½ ceapa
  • parmigiano, grana (parmezan) ras
  • sare , piper

Mod de preparare

Fierbem sparanghelul in apa cu sare, apoi il taiem bucatele. Intr-o tigaie , punem uleiul si ceapa tocata marunt, amestecam putin pana cand incepe ceapa sa se rumeneasca, imediat adaugam sparanghelul si branza, amestecam . Apoi adaugam putina apa in care au fiert pastele . Se poate folosi chiar si apa in care a fiert sparanghelul. Lasam sa fiarba cam 5 minute , apoi adaugam imediat pastele fierte , amestecand bine, circa 1 minut, apoi servim imediat. Putem servi deasupra , daca ne place, cu parmigiano ras si piper .


Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...