Paste cu Sos de Parmezan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 150 ml frisca lichida si neindulcita
  • 150 g parmezan ras
  • 400 g paste late (ca o banda)
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se incalzesc, la foc potrivit, untul, frisca si branza parmezan, amestecand in continuu pana cand se topeste parmezanul si sosul s-a ingrosat. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Separat se fierb pastele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se amesteca usor cu sosul de parmezan.

Inainte de servire se garnisesc cu patrunjel tocat fin.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...