Paste cu Naut si Praz

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 1 cutie cu naut fiert
  • 1 praz
  • 200 gr paste scurte
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • pecorino ras (facultativ)

Mod de preparare

- varsam nautul din conserva si il clatim foarte bine, apoi il punem la fiert impreuna cu prazul tocat (inclusiv frunzele verzi) in apa cu sare

- fierbem nautul si prazul foarte bine pina cind prazul este foarte moale si nautul aproape se sfarima

- separat fierbem pastele in apa cu sare, cit scrie pe pachet

- scurgem nautul si prazul fiert si adaugam putina sare, mixam bine cu mixerul vertical pina obtinem o crema

- adaugam in crema de naut uleiul, amestecam bine si daca este nevoie (nu este prea cremoasa mai adaugam cu lingura apa in care au fiert pastele)

- scurgem pastele si le amestecam cu crema de naut si praz

Servim cu putin piper macinat proaspat si cu sau fara brinza pecorino rasa, dupa gust.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.