Pastele se prepara dupa indicatiile de pe pachet.
Intre timp spalam crevetii, pregatim o tava pentru cuptor sau un vas ena presaram putina sare in tava, asezam crevetii si mai adaugam putina sare deasupra.
Intr-un blender punem usturoiul, vinul sau coniacul, uleiul, zeama de la o jumatate de lamaie si mixam pana obtinem o maioneza lichida.
Turnam acest amestec peste creveti si bagam tava in cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade
Lasam 15 minute in cuptor.
Dupa ce au fiert pastele, le scurgem, le asezam pe farfurie adaugam cativa creveti turnam sos deasupra si ornam cu o feliuta de lamaie si cateva felii de ardei kapia rosu.
Se serveste cald.
Pofta buna
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.