Paste cu Cartofi I

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste Farfale (Piccolino) 6 cartofi sau mai mult
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am pus la fiert cartofii taiati cuburele ca pentru pireu. Cind au fost pe jumatate fierti am pus in alta oala pastele la fiert si intr-o tigaie ceapa tocata si am dunstuit-o.

Apoi cind au fost toate gata am pus intr-un castron pastele, cartofii cu piperul si ceapa deasupra, am amestecat si gata.

Au mincat ai mei de parca a fost cea mai buna mincare din lume

Piperul si ceapa ii da gustul bun, deci nu va zgirciti la ceapa, si daca nu va place prea condimentat atunci puneti mai putin piper

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Roxana

Tortul este pentru nepoata mea,de aceea i-am dat numele ei.A vrut un tort cu blat ciocolatos şi cremă de brânză,dar şi...

Tort Roxana
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj