Punem apa la fiert intr-o oala in care se adauga 1-2 linguri ulei si tot atata sare. Dupa ce apa incepe sa fiarba, dam focul incet si punem pastele (de data asta ai mei flacai au vrut neaparat spaghete), sa nu uitati sa mai amestecati din cand in cand.
Dupa ce sunt fierte le mai lasam inca 5 min cu focul stins iar apoi le strecuram. Intr-o alta oala punem bucatele de slanina la foc mic si le lasam la calit pana se fac mititele si au o textura de jumari, sau pentru cei la care nu le place slanina, slanina se poate pune in bucati mari si crestate dupa care se scoate afara, sau daca faceti carnat sau sunca - eco - de casa, le taiati bucati mici si le puneti la calit in ulei.
Apoi peste sos, untura sau cum vreti sa-i spuneti, punem macaroanele, branza de vaci si sare dupa gust.
Amestecam si se pot servi cu smantana.
Pofta buna sa aveti!
Am vrut sa ii schimb denumirea in "Aperitiv cu pui", dar ca sa nu-l incurc pe viitor cu alte preparate cu pui pentru mic...
Parizer de casa• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.