Paste Carbonara cu Dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste penne
  • Dovlecel
  • Cascaval
  • Kaizer
  • Smantana
  • Sare si piper
  • Ulei

Mod de preparare

Pastele se fierb cu putina sare.

Se caleste dovlecelul taiat feliute mici, cand este aproape gata se adauga kaizer-ul bucatele. Cand acestea sunt complet gata se pune peste, smantana, sare, piper si cascavalul ras pentru a forma sosul alb. Se lasa la foc sa se incorporeze si se adauga pastele fierte. Se mai lasa pe foc jumatate de minut si sunt gata.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Paine pufoasa de casa

O reteta foarte buna pentru o paine pufoasa si rapida.

Paine pufoasa de casa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj