Pappardelle carbonara

Portii
8
Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 gr paste pappardelle
  • 300 gr muschiulet porc
  • 400 ml smantana
  • 200 gr parmezan
  • 100 gr cascaval
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri unt
  • 5 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • Ingredientele pot fi injumatatite!

Mod de preparare

Muschiuletul se taie cubulete si se caleste in unt. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj (se pune apa la fiert cu putina vegeta si ulei, iar cand incepe sa fiarba, se adauga pastele, se lasa sa fiarba dupa gustul fiecaruia).
Cand muschiuletul s-a calit putin, se adauga 3 catei de usturoiul zdrobiti si se mai lasa pe foc, pana la rumenire.
Intre timp, amestecam smantana, galbenusurile si ceilalti catei de usturoi zdrobiti. Compozitia obtinuta se pune peste muschiulet; dupa ce am amestecat-o bine, se adauga parmezanul si se lasa pe foc, pana la topire. Se condimenteaza bine cu sare si piper si se pune peste pastele scurse bine. Atentie : Dupa ce am fiert pastele, le punem intr-o sita si le trecem printr-un jet de apa rece sa nu se lipeasca!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpă de porc, ghebe și ceapă

Mereu apreciată în familia Zmeilor ;) E un fel principal ce niciodată nu este suficient! :D

Pulpă de porc, ghebe și ceapă
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj