1.Cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu condimente/ ierburi aromatice( busuioc, oregano, magheran), iar cand sunt gata se scot si se lasa la scurs.
2. Se taie fideluță (julienne) ceapa, morcovul, ardei verde/rosu.
3. Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine cubuletele de soia dupa care se adauga legumele taiate fideluta.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute.
5. Se adauga sosul de soia, se amesteca timp de 2 min., apoi se adauga pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti