Gnocchetti cu Pastrav

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g gnocchetti
  • -2 file de pastrav
  • -1 ceapa
  • -1 tija de telina
  • -2 morcovi
  • -200ml vin alb sec
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper
  • -cimbrisor proaspat

Mod de preparare

Pastele gnocchetti se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.

Asadar, se curata, se spala si se taie ceapa, tija de telina si morcovii. Apoi, intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta e incins, se pun toate legumele amintite mai sus. Legumele se lasa o idee la calit.

Pana se calesc legumele, pastravul se taie bucatele. Apoi, bucatelele se pun peste legume. Dupa, se pune peste si vinul si se sezoneaza cu sare si piper.

Se pune capacul peste tigaie si se lasa totul la fiert, pana vinul scade aproape total.

Cand pastele gnocchetti sunt fierte, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de mai sus.

La sfarsit, se pune cimbrisorul proaspat taiat.

Pastele gnocchetti sunt perfecte calde.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...