Se amesteca faina cu cele 2 oua, sare, 1 lingurita de rama si se adauga treptat apa, frecand bine sa nu ramana cocoloase. Adaugam atata apa cat sa obtinem un aluat mai moale, dar sa nu curga.
Intre timp se pune apa la fiert cu sare si cand fierbe se rup galuscutele (fie cu aparatul de rupt galuscute, fie cu o lingurita pe care o inmuiem in apa).
Cand sunt fierte ele se ridica la suprafata. Se strecoara, se spala sub jet de apa, se pun in farfurii si peste ele punem din abundenta sosul dorit.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.