Fusili, Zucchine si Ricotta (si Speck)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 180-200 gr fusili
  • 2 zucchine rase
  • 1-2 linguri de ricotta
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • Optional :
  • 50 gr speck taiat marunt

Mod de preparare

- se pune apa cu sare la fiert, cind clocoteste se adauga si fusili care se vor fierbe cit scrie pe pachet

- se pune in tigaie uleiul si in cazul in care vreti sa adaugati si speck atunci se incepe prin a cali in ulei speck-ul

- apoi se adauga zucchinele rase pe razatoarea mare

- se calesc bine si se adauga 2-3 linguri de apa in care fierb pastele

- cind zucchinele sunt calite bine se adauga ricotta si se amesteca bine, apoi se da tigaia de pe foc

- cind pastele au fost fierte se scurg de apa si se adauga la sos, se adauga si patrunjelul...

- se amesteca bine si se servesc

- piperul se macina proaspat deasupra, direct in farfurie

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...