Farfalle cu Branza, Cascaval si Smantana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g paste fainoase
  • -50 g cascaval ras
  • -100 g telemea de vaca
  • -50 g telemea de oaie / branza de burduf
  • -150 g branza topita
  • in tub
  • -100 g smantana grasa
  • -2 linguri ulei
  • -piper proaspat macinat
  • dupa gust
  • -sare
  • -cateva fire de marar
  • tocat marunt
  • optional

Mod de preparare

Puneti la fiert pastele, 7- 8 min, in 2 l apa clocotita usor sarata sau dupa indicatiile de pe pachet. Scurgeti.
Separat, topiti cascavalul ras si branza topita in uleiul incins, la foc mic, amestecand continuu.
Adaugati pastele scurse si omogenizati.

Inglobati telemeaua rasa, smantana, piperul proaspat macinat, dupa gust si amestecati usor, la foc mic. La sfarsit, adaugati mararul, optional.
Serviti cat sunt calde.
Cremoase si foarte bune!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.