Farfalle cu Branza, Cascaval si Smantana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g paste fainoase
  • -50 g cascaval ras
  • -100 g telemea de vaca
  • -50 g telemea de oaie / branza de burduf
  • -150 g branza topita
  • in tub
  • -100 g smantana grasa
  • -2 linguri ulei
  • -piper proaspat macinat
  • dupa gust
  • -sare
  • -cateva fire de marar
  • tocat marunt
  • optional

Mod de preparare

Puneti la fiert pastele, 7- 8 min, in 2 l apa clocotita usor sarata sau dupa indicatiile de pe pachet. Scurgeti.
Separat, topiti cascavalul ras si branza topita in uleiul incins, la foc mic, amestecand continuu.
Adaugati pastele scurse si omogenizati.

Inglobati telemeaua rasa, smantana, piperul proaspat macinat, dupa gust si amestecati usor, la foc mic. La sfarsit, adaugati mararul, optional.
Serviti cat sunt calde.
Cremoase si foarte bune!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)