Carbonara cu dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - branza rasa
  • - 3-4 dovlecei italieni(cei micuti si subtiri)
  • - 200 gr pancetta
  • - 50 ml smantana
  • - 2 galbenusuri
  • - ulei de masline
  • - piper
  • - basilico
  • -200 gr paste penne

Mod de preparare

Prajim pancetta in ulei foarte bine pana capata o culoare aurie si devine crocanta.
Adaugam dovlecei care ii spalam ii taiem de-a lungul in patru si dupa fiecare parte o taiem in forma de paste penne.
Lasam sa se faca bine dovlecei,iar separat amestecam galbenusurile cu branza si smantana.
Cand e gata pancetta cu dovlecei mai punem piper,busuioc; dam tigaia deoparte si lasam cateva secunde sa nu fie prea fierbinte cand adaugam compozitia din galb ,branza si smantana.
Dupa ce am amestecat bine punem si un pic de zeama de la paste sa iasa pastele cu o consistenta cremoasa.
Servim cu branza rasa.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Inghetata de vanilie (reteta video)

Inghetata de vanilie este cea mai iubita si mai populara inghetata din lume. Se gaseste in multe forme, impreuna cu alte...

Inghetata de vanilie (reteta video)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj