Se pune pe folie fileul de peste, se sareaza si se pipereaza, apoi se pune mararul uscat( totul dupa preferinta). Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii groase. Se aseaza pe langa peste.
Ceapa se taie feliute subtiri, se aseaza si ea peste si pe langa peste dupa care se stropeste din abundenta cu lamaie. Se inchide folia bine de tot ca sa nu iasa sucul afara si se pune pe gratar. Se intoarce odata in timpul coptului.
Se scoate apoi din folie, se pune pe un platou sau in farfurie si se serveste. Maioneza se amesteca cu usturoiul tocat marunt ( pisat) si cu mararul si se pune peste peshte.
Am mai facut si halibut pe langa ton, l-am facut exact la fel (au fost preferinte, . . . . asa e cu familie mare).
Retete festive de iarna Daca va place bezeaua aceasta este o prajitura delicioasa, dulce acrisoara. de mare efect.
Desert Non plus ultraO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata