Taiem citeva ridichi mici, si adaugam peste Mascarpone, la fel facem cu citeva felii de somon, mai punem si zeama de lamiie. Adaugam ceapa tocata fin, sare piper, patrunjel eventual (coriandru). Punem pasta pe bucatele de piinica, tartine sau altceva de acest gen.
Ornam farfuria cu salata, si punem alaturi rondele de ridiche si ardei iute pentru cei care vor mai iute sau carora le place " hot".
Puteti incerca variatiuni ......
Pasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar totodata...
Desert pasca fara aluatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj