Intr-un bol mic se amesteca otetul cu zahar si sare si se fierbe pana se dizolva. Coaceti orezul dupa instructiunile de pe pachet. Amestecati orezul cu amestecul si lasati la racire 30 min. Dupa aia puneti betele de bambus pe o suprafata plata si adaugati algele de mare. Deasupra se pun 2-3 linguri de amestec pe centru care se intind cu mana umeda. Lasati 1.5 cm marine. Puneti pasta wasabi pe centru(atentie e foarte iute). Adaugati felii de castravete si crab peste orez si pasta. Apoi rulati mixtura ,taiati in 2-3 cm cu un cutit.
Se serveste pe un platou impreuna cu sushi cu ghimbir si cu sos de soia
Vă prezint un desert decadent, ciocolatos şi plin de savoare… simplu, caloric şi elegant… de împărtăşit cu...
Tort cu ciocolată “Interzis copiilor”Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.