Supa Rece de Pepene cu Creveti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de pepene rosu
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 100g de gambas
  • 1 catel mare de usturoi
  • chili in pudra sau ardei iute uscat
  • sare
  • cateva frunze de menta
  • cateva cuburi de gheata (facultativ)

Mod de preparare

Taiam pepenele, scoatem samburii. Punem in blender bucatile de pepene, asezonam, adaugam uleiul si mixam totul. Dam supa la frigider acoperita cu un film alimentar daca nu o servim imediat.

Incingem o tigaie sau la plancha si asezam crevetile cateva minute impreuna cu usturoiul taiat marunt. Adaugam sarea si pudra de chili.

Servim supa rece (adaugam cuburi de gheata) in farfurii adanci si asezam pe mijlocul lor crevetile. Decoram cu frunze de menta.

Pofta buna!

p. s. Daca serviti supa imediat, pregatiti-o cu pepene de la frigider, iar crevetile frigeti-le in ultimul moment.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti