Supa de Mare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe de mare - 100 g
  • supa de peste - 200 ml
  • usturoi - 3 g
  • vin - 50 ml
  • ceapa - 5 g
  • telina - 5 g
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • scoici negre - 3 buc
  • scoici - 3 buc
  • busuioc

Mod de preparare

Fructele de mare se decongeleaza, se calesc cu ceapa, sare piper, usturoi, cimbru si busuioc. Se stinge cu vin alb. Supa de peste se prepara din calcan, sare piper, si citeva legume pentru gust (morcov, telina, lamiie, lemon grass, ghimbir proaspat). Dupa ce a fiert la foc mic, se strecoara.

Supa obtinuta se adauga peste ceapa si telina tocata si sos de rosii.

Se adauga fructele de mare impreuna cu scoicile proaspete peste supa.

Se serveste calda in vas de pamint.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.