Somon pe Pat de Spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri peste (somon sau pangasius)
  • 1/2 kg spanac
  • 4 ling ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • piper
  • cimbru
  • telemea sau cas sau parmezan
  • smantana

Mod de preparare

Se pune spanacul la fiert cateva min si se scurge bine. Se incinge cuptorul la 180 grade. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se asaza spanacul la fund pestele deasupra. Peste combinatie se toarna uleiul de masline si smantana.

Se condimenteza cu sare, piper, cimbru si se adauga usturoiul taiat felii. Deasupra se razuieste telemea/cas sau parmezan si se baga in cuptor pt 25 de minute.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...