Puneti pestele pe polita de jos a cuptorului “in picioare”, cu aripioarele de pe burta desfacute. Faceti o incizie de 2, 5 cm de-a lungul sirei spinarii si umpleti-o cu unt.
Taiati feliile de lamaie in jumatate si introduceti-le in crestatura umpluta cu unt.
Dati la cuptor, la o temperatura de 205 grade c timp de 15 min pentru fiecare 450 g sau pana cand temperatura interna ajunge la 65 grade c.
Strecurati doua spatule sub peste si transferati-l cu grija pe un platou. Inlaturati pielea de pe peste si serviti-l ca atare sau cu sos Hollandaise.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
De cand le-am vazut, mi-au facut cu ochiul, asa ca le-am incercat! Sunt bune si usor de facut, va poftesc sa serviti, ca mai am!
Turtite a la LubitaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura