Bucatile de somon se pun cu pielea in jos intr-o tava cu hartie de copt, se acopera cu hartie de aluminiu si se da la cuptor pentru 10 minute.
Intre timp se marunteste usturoiul, parmezanul se rade, iar patrunjelul se toaca marunt si se amesteca.
Se scoate de la cuptor somonul, se da la o parte hartia de aluminiu, se pune putin piper si se acopera somonul cu mixtura de usturoi, parmezan si patrunjel.
Se da din nou la cuptor fara a fi acoperit si se lasa pana cand se face o crusta deasupra, cam 20 minute.
Se scoate tava din cuptor, iar dupa 5 minute se poate servii (aveti timp sa faceti poze:)))) )
Pofta buna
Cu siguranta una dintre mancarurile ce-mi aduc aminte de copilarie este aceasta, pe care mama o pregatea in special de...
Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti