Somon cu Legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 bucati de somon, deja taiate
  • -ulei de masline
  • -1 ardei sau cate o bucatica de ardei rosu,bardei galben si ardei verde
  • -1 morcov mare
  • -1 castravete mai mare
  • -1 tija de telina
  • -3 rosii
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Bucatile de somon, se spala si se dau cu putina sare. Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pune pestele. Bucatile de somon se prajesc bine, pe ambele parti.

Separat, pana pestele se prajeste, se pregatesc legumele. Asadar, intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta, sfaraie, se pun ardeii, deja spalati si taiati.

Peste ardei se pun rosiile, castravetele, morcovul, tija de sedano, toate spalat si taiate. La urma se sezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Legumele se lasa max. 10 minute la foc pt ca sunt mult mai bune putin mai nepatrunse, decat fleci.

Daca cumva rosiile, nu sunt chiar asa de zemoase, se poate adauga si putina apa.
Dupa ce legumele sunt "al dente", iar somonul e fript, se pot servi.

Pofta buna!

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi de cacao si crema cu lapte condensat

Este o prajitura spornica si tare buna, mai ales dupa 2-3 zile dupa ce se inmoaie foile. "Bunatati de Paste"

Desert prajitura cu foi de cacao si crema cu lapte condensat
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.