Se pune pestele pe un pat de sare grunjoasa, pe grill. Cand este gata se ia de pe grill si se curata de sare (pentru a nu patrunde sarea prea mult in peste).
Se curata grill-ul de sare si se pun rosiile taiate felii si ardeiul.Cand s-au copt putin se ia si se curata de pielite.Apoi se toaca ca pentru ciorba.
Se da pe razatoare un morcov.Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.
Morcovul ras se pune cu o lingura de ulei la calit in vasul in care facem saramura. Se adauga putina apa,apoi legumele tocate.
Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul de pe grill si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.
Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.
Se serveste calda cu mamaliguta! Si neaparat cu o bere rece:)
Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.