Se pune pestele pe un pat de sare grunjoasa, pe grill. Cand este gata se ia de pe grill si se curata de sare (pentru a nu patrunde sarea prea mult in peste).
Se curata grill-ul de sare si se pun rosiile taiate felii si ardeiul.Cand s-au copt putin se ia si se curata de pielite.Apoi se toaca ca pentru ciorba.
Se da pe razatoare un morcov.Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.
Morcovul ras se pune cu o lingura de ulei la calit in vasul in care facem saramura. Se adauga putina apa,apoi legumele tocate.
Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul de pe grill si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.
Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.
Se serveste calda cu mamaliguta! Si neaparat cu o bere rece:)
Reteta de fata o prepar destul de des, atunci cand sunt in criza de timp. Ea este dedicata celor care nu vor sa stea prea...
Supa ruseasca de peste varianta expressEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj