Saramura de crap

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 crap proaspat (eviscerat, portionat ) 1.5kg
  • 500 gr rosii
  • 1 ardei gras rosu, galben, verde
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg patrunjel
  • 100 ml otet
  • 200 ml zeama lamaie
  • 1.5 l apa
  • 50 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se portioneaza pestele si se prajeste pe grill. Se spala legumele si se vor taia cuburi. 
Se ia o tava de cuptor unde se vor pune legumele si saramura formata din apa, otet, lamaie, sare.


Pestele trebuie pus pe gratar direct in saramura, dup care se mai da la cuptor, 10 minute, la 180 grade C. 

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.