Saramura de crap

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 crap proaspat (eviscerat, portionat ) 1.5kg
  • 500 gr rosii
  • 1 ardei gras rosu, galben, verde
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg patrunjel
  • 100 ml otet
  • 200 ml zeama lamaie
  • 1.5 l apa
  • 50 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se portioneaza pestele si se prajeste pe grill. Se spala legumele si se vor taia cuburi. 
Se ia o tava de cuptor unde se vor pune legumele si saramura formata din apa, otet, lamaie, sare.


Pestele trebuie pus pe gratar direct in saramura, dup care se mai da la cuptor, 10 minute, la 180 grade C. 

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Chec aperitiv cu carne tocata

O nouă achiziție, o nouă provocare. Am ochit tava asta de ceva timp pe internet:D S-a nimerit ca să ne unim mai multe...

Chec aperitiv cu carne tocata
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti