Salata cu cartofi noi si peste afumat

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 1/2 macrou afumat
  • roşii cherry
  • măsline
  • 1/2 ceapă roşie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • oţet
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Cartofii se spală, se şterg şi , dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii. Se scot la scurs pe şervete de bucătărie.

Se curăţă macroul de eventualele oase.

Se pun într-un castron cartofii, peştele, roşioarele tăiate şi ele în sferturi, măslinele, ceapa tăiată julienne, un strop de ulei, sare (dacă mai este nevoie, având în vedere că uneori peştele afumat este şi foarte sărat), piper, oţet după gust şi se amestecă bine.

La servire, se adaugă pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv briose cu cascaval

M-am inspirat de la Jamila

Aperitiv briose cu cascaval
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj