Salata de Peste Afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste afumat
  • 2-3 cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert. Intre timp curatati pestele afumat si il taiati bucatele mici. Dupa ce s-au fiert cartofii, se taie si acestia bucatele mici.

Se face maioneza din cele 2 galbenusuri de ou, si se amesteca cu pestele, cartofii si ceapa taiata marunt.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.