Rulouri cu peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g spanac
  • 2 cepe
  • o lingura smintina
  • 4 portocale
  • 2 morcovi
  • 12 bucati file de peste
  • 125 ml sos de peste(se gaseste la borcan)

Mod de preparare

Cepele se toaca si se calesc in unt, se adauga spanacul, sare, piper, nucsoara. Se toarna si smintina. O portocala se stoarce iar celelalte se curata, se indeparteaza pielita alba si se taie felii. Morcovul se taie fisii de vreo 4 cm lungime. Pestele se stopeste cu putin suc de portocala, se sareaza, se pune deasupra spanacul si se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori. Sosul pentru peste se incalzeste impreuna cu sucul ramas, se adauga rulourile si se fierb 20 minute. In ultimele 5 min se adauga feliile de portocala si de morcov.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.