Se curata pestele de solzi si intestine, se spala cu apa rece, se scurge si se tine la frigider. Intr-o cratita punem la fiert ceapa, morcovii, telina si cartofii cu sare dupa gust, boabele de piper si cand sunt fierte adaugam pastravul intreg sau taiat bucati mari si mai fierbem inca 10 minute la foc potrivit.
Se scoate apoi pestele pe platou si in jurul lui asezam legumele taiate rondele sau bucati (fara ceapa) peste care stoarcem lamaia, stropim cu putin ulei si patrunjel verde
Se serveste atat cald, cu mujdei de usturoi sau hrean ras, cat si rece
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.