Pestele se codimenteaza dupa gustul fiecaruia cu ingredientele de mai sus, se aseaza intr-un vas si peste se toarna zeama de la o 1/2 de lamaie .
Se lasa asa la frigider macar 2 ceasuri.
Bucatile de peste se dau prin faina de malai si se prajesc in ulei incins la foc mic.
Se poate servi cu mujdei de usturoi, sau cu zeama de lamaie.
De cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj