Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pesti Merlucius
  • sare
  • piper
  • faina alba de grau
  • pesmet
  • 1 ou
  • cateva granule de usturoi(optional)
  • putina zeama de lamaie (optional)
  • lapte
  • ulei

Mod de preparare

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora.

Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care se desprind usor, am ras solzisorii si l-am trecut print-un jet de apa rece.

Taiem pestele in bucati potivite, il saram si piperam, apoi il trecem prin faina alba, oul, pe care l-am batut cu putine granule de usturoi si zeama de lamaie si mai apoi l-am dat prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei, iar cand s-a incins bine asezam bucatile de peste si le prajim pe ambele parti la foc potrivit.

Noi am servit cu usturoi si mamaliguta, dar se poate servi cu lamaie!

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.