Peste marinat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste (macrou sau merluciu)
  • 1 pahar ulei
  • 1/2 pahar otet
  • 1 pahar suc rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se taie pestele in bucati , se pun celelalte ingrediente si se acopera cu apa. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic fara a mesteca timp de aproximativ 2 ore ca sa se topeasca oasele. din cand in cand se misca oala ca sa nu se lipeasca. La alegere se poate adauga usturoi sau lamaie.
Se serveste calda cu felii de lamaie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa