Preparati marinata. Amestecati sosul de soia, sucul de lamaie, ceapa verde si uleiul intr-o tigaie adanca. Puneti peste bucatile de peste si intoarceti-le o data, pentru a se imbiba cu marinata. Acoperiti si dati la frigider 30 min.
Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti bucatile de peste si ceapa direct pe polita si lasati-le sa se faca 25 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Cred ca e una dintre cele mai simple retete de fursecuri. Se face foarte usor si nu necesita multe ingrediente...dar este...
Fursecuri fragede (fara unt)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj