Morcovii se curata si se taie felii subtiri; la fel si radacina de patrunjel. Ardeiul se taie cubulete; ceapa se curata si se taie marunt; rosiile se taie felii iar usturoiul se curata si se taie rondele. Pestele se despica, se eviscereaza, i se indeparteaza capul si se spala bine.
Se taie bucati potrivit de mari. Intr-un vas Jena se asaza feliile de morcovi, de patrunjel si de rosii, cubuletele de ardei si ceapa si usturoiul. Deasupra se pun bucatile de peste pe care le-am sarat in prealabil. Se adauga foile de dafin si boabele de piper si enibahar.
Punem un amestec de 50 ml de vin si 50 de ml de apa si dam vasul la cuptorul incalzit. Se lasa cam o jumatate de ora, dupa care se serveste cu piure de cartofi si mujdei de usturoi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.