Se curata pestele, se spala bine si se lasa la scurs si pregatim compozitia pentru umplut pestele.
Intr-un vas, punem cipercutele, sare dupa gust, o ceapa taiata solzisori, o lingura de smantana, un catel de usturoi tocat marunt, putin piper macinat si putin tarhon, amestecam bine si umplem pestii pe care ii vom aseza in tava in care am pus ulei si putin tarhon, piper macinat. Asezam apoi cate doua felii de rosii in pesti si restul feliilor de rosii le asezam pe langa pesti si peste pesti, asezam in tava si ceapa taiata solzisori, presaram tarhon, piper macinat, sare dupa gust si turnam smantana in care am adaugat cateii de usturoi pisati bine. Dam tava la cuptor, la foc potrivit, cam 40 de minute. Daca mai adaugati si o mamaliga, in mod clar, nu va veti mai ridica de la masa!
Eu am mai adaugat si peste prajit dat prin malai. Am adus si mamaliguta si mujdei de usturoi. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.