Peste la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 fileuri de peste
  • -1/4 lingurita cimbru
  • -1 varf cutit menta
  • -1/2 lingurita condimente pt peste, optional
  • -50 ml apa
  • -1/2 lingurita boia
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Mod de preparare

Spalati si uscati bucatile de peste, apoi stropiti cu putin ulei.
Asezati-le intr-un vas termorezistent.
Separat, amestecati intr-un bol apa, sare, piper, boia, cimbru, menta si turnati peste fileuri.

Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins, pentru 25 min, la 180 grade.
Indepartati folia si dati din nou la cuptor pentru inca 5-8 min sau pana ce pestele este facut, usor rumenit si sosul aproape scazut.

Serviti cat este cald, simplu sau langa garnitura preferata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.