In vasul special pentru peste se fierb morcovii si ceapa in apa cu sare si doua linguri de otet. Se curata pastravii, se asaza pe gratarul vasului si se cufunda gratarul in apa. Se lasa sa fiarba cca. 10 min. la un foc domol, se ia vasul de pe foc si se lasa pestele sa se raceasca in apa in care a fiert. Se asaza apoi pe un platou.
Se poate servi cu maioneza dietetica.
Cinci ani de Bucataras.ro! Cinci ani de cand va admir si de cand ma incurajati! V-am adus o prajitura delicioasa pentu a...
Desert prajitura cu crema de ciocolata si nuca prajitaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.