Pastrav Umplut Dupa Reteta Ruseasca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Patrav
  • ceapa
  • patrunjel
  • sardine in ulei
  • miez de piine inmuiat in lapte si stors
  • unt topit
  • smintina (sau iaurt)
  • ciuperci
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • marar (asta nu era in reteta, ci l-am pus dupa gustul meu)
  • zeama de lamiie si ulei pe fundul vasului in care s-au copt (nici astea nu erau in reteta originala, ci le-am inventat eu =)) )

Mod de preparare

Umplem pastravul sau numai file-urile (cum am facut eu) cu amestecul de ingrediente (mai putin untul si smintina).

Punem la cuptor.

Din cind in cind mai stropim cu unt topit si cu smintina / iaurt.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa