Pastrav Umplut Dupa Reteta Ruseasca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Patrav
  • ceapa
  • patrunjel
  • sardine in ulei
  • miez de piine inmuiat in lapte si stors
  • unt topit
  • smintina (sau iaurt)
  • ciuperci
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • marar (asta nu era in reteta, ci l-am pus dupa gustul meu)
  • zeama de lamiie si ulei pe fundul vasului in care s-au copt (nici astea nu erau in reteta originala, ci le-am inventat eu =)) )

Mod de preparare

Umplem pastravul sau numai file-urile (cum am facut eu) cu amestecul de ingrediente (mai putin untul si smintina).

Punem la cuptor.

Din cind in cind mai stropim cu unt topit si cu smintina / iaurt.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.