Pastrav Umplut Dupa Reteta Ruseasca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Patrav
  • ceapa
  • patrunjel
  • sardine in ulei
  • miez de piine inmuiat in lapte si stors
  • unt topit
  • smintina (sau iaurt)
  • ciuperci
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • marar (asta nu era in reteta, ci l-am pus dupa gustul meu)
  • zeama de lamiie si ulei pe fundul vasului in care s-au copt (nici astea nu erau in reteta originala, ci le-am inventat eu =)) )

Mod de preparare

Umplem pastravul sau numai file-urile (cum am facut eu) cu amestecul de ingrediente (mai putin untul si smintina).

Punem la cuptor.

Din cind in cind mai stropim cu unt topit si cu smintina / iaurt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.