Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute.
Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate!
Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un tel!) si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu!
Adaugam apoi busuiocul, patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust).
Pe fiecare farfurie se aseaza pestele, deasupra se pune sosul preparat (in abundenta), iar garnitura potrivita ar fi cartofii natur.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.