Intr-o oala se pune la fiert apa cu sare si putin ulei. Cand apa a inceput sa fiarba adaugam orezul. Amestecam din cand in cand. Cand orezul este gata fiert il punem intr-o strecuratoare si il clatim cu un jet de apa rece.
Intr- o tigaie punem uleiul si ceapa la calit. Cand ceapa a devenit aurie adaugam orezul fiert, amestecam cu smantana. Adaugam si somonul taiat cubulete. Amestecam ingredientele si mai lasam putin. Adaugam sare dupa gust si patrunjelul tocat. (Aveti grija ca somonul afumat este putin sarat)
Se serveste cald inmediat.
O reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjelEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj