Se curata obletelul de intestine apoi se spala in mai multe ape reci si se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine.
Se indulceste obletelul cu un praf de sare apoi se insira cate 4-5 bucati pe cate o scobitoare de bambus care se infige prin ochii pestisorilor.Se tavaleste fiecare gramada de obletei prin pesmet apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins.Se scot obleteii pe servetele absorbante,pentru a scapa de surplusul de ulei apoi se consuma simli sau cu mujdei de usturoi.Acest tip de p[este se consuma cu totul,fara cap,nemaifiind nevoie sa scoatem oasele.
Pofta buna!
Pasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar totodata...
Desert pasca fara aluatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj