Icre de Peste

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50g icre de peste
  • sare dupa gust
  • ulei
  • 4 cepe
  • 200g gris
  • 500g apa

Mod de preparare

Se freaca icrele cu ulei pana ce iasa o pasta cosistenta,, se toaca ceapa marunt, se face grisul cu 500g apa, se lasa la racit grisul, pe urma se adauga cate o lingura de gris in icrele de peste si se amesteca usor, la urma se adauga ceapa tocata in compozitia facuta si, sare dupa gust.

pofta buna!!!!
Se pune pe felia de paine si se mananca cu rosii.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci sote II

O alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...

Ciuperci sote II
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.