File de Peste cu Sos de Usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc file de peste pangasius
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g maioneza
  • 2 lamai
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se condimenteaza fileurile cu sare si piper dupa gust. Intr-o tigaie se prajeste pe ambele parti pestele cat sa se inmoaie (2-3minute pe fiecare parte). Separat intr-un bol se amesteca maioneza cu cei doi catei de usturoi pisati (se freaca foarte bine). In sosul proaspat se adauga putina zeama de lamaie proaspat stoarsa.
Se pune pe o farfurie cele doua fileuri, se stropeste putina zeama de lamaie (sau mai multa, dupa gust), dupa care se pune pe margini sosul de usturoi si pe fiecare file cate o lingurita mica. Se presara patrunjel peste. Se serveste imediat.

Pofta buna!
''healthy eating and sports snatches''

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de zmeura (fara samburi)

Gem de zmeura (fara samburi)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj