Creveti Pane cu Fulgi de Ovaz

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Creveti
  • 1 ou
  • Faina
  • Fulgi de ovaz
  • Sare si piper

Mod de preparare

Se spala crevetii (eu am folosit congelati), se lasa la scurs. Se bate oul cu faina, sare si piper ca pentru snitel. Fulgii de ovaz (daca sunt mari) ii sfaramam in blender, dar nu foarte tare.

Cand crevetii s-au scurs se dau prin ou si apoi prin "faina" de ovaz, unul cate unul. Se prajesc in ulei incins.

Se servesc cu piure de cartofi si salata verde!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...