Creveti la Gratar II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • 700g creveti uriasi (curatati si spalati) ¼ cana unt sau margarina topita
  • 1 catel de usturoi
  • curatat si tocat
  • 2 linguri de suc de lamaie

Mod de preparare

Clatiti crevetii cu apa si uscati-i. Intr-un bol mic, amestecati untul sau margarina topita cu usturoiul si sucul de lamaie. Puneti-l deoparte.

Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura la 205 grade c. Unge-ti crevetii cu amestecul de unt si puneti-i direct pe polita.

Lasati crevetii in cuptor timp de 10-12 minute. Serviti-i fierbinti, pe un pat de orez cu aroma de lamaie.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.