Curatati si spalati crevetii, lasand cozile intacte. Puneti-i deoparte. Pregatiti marinata amestecand intr-un bol ceapa, uleiul de susan, vinul alb, sucul de lamaie, usturoiul si sosul Hoisin. Adaugati crevetii si puneti totul la frigider timp de o ora.
Puneti polita superioara in cuptor. Reglati temperatura la 220 grade c. Scurgeti crevetii de marinata. Aranjati crevetii direct pe polita, lasand putin spatiu intre ei. Lasati-i aproximativ 10-15 min. Procedati la fel cu crevetii ramasi.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
De cate ori fac placinte, o parte din aluat folosesc sa fac aceasta tarta sau renut la placinte in favoarea ei.
Aperitiv tarta sarata Yupiiii• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.