Tarhonul tocat se lasa jumatate de zi in putin otet.
Se topeste untul, se adauga faina, se toarna supa de oase si se condimenteaza cu tarhonul acrit, zahar si sare dupa gust.
Se curata Cega si se asaza intr-un vas termorezistent, se sareaza, se presara cu bucatele de unt, se stropeste cu zeama de lamaie si se baga la cuptor.
Cand e gata, se toarna sosul si se mai da o data la cuptor ca sa se incalzeasca.
Se serveste cu orez condimentat.
"Vinovata" este Adinuta San pentru aceasta muratura. De cand am vazut la ea muratura asortata, mi-am propus sa fac...
Muratura asortataReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure